Banner animations



Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Για ποιο λόγο απαγόρευσαν στην Beyonce να επισκεφθεί τις πυραμίδες;

Ίσως είναι το μοναδικό μέρος στον κόσμο όπου η QueenB δεν είναι ευπρόσδεκτη

Την λατρεύουν εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως και είναι ευπρόσδεκτη παντού. Σύμφωνα, όμως, με την Independent, η Beyonce δεν εντυπωσίασε τον υπουργό αρχαιοτήτων της Αιγύπτου ο οποιος, μάλιστα, της απαγόρευσε να επισκεφθεί τις διάσημες πυραμίδες. Ο Zahi Hawass, μίλησε στην εφημερίδα και ισχυρίστηκε ότι η superstar δεν είναι ευπρόσδεκτη, μετά την επισκεψή της το 2009, λόγω της «ηλίθιας και αγενούς» συμπεριφοράς της.


Ο αρχαιολόγος και πρώην υπουργός είπε στην εφημερίδα ότι η Beyonce άργησε να πάει, στην προγραμματισμένη τους ξενάγηση. «Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξεναγώ είναι πολύ καλοί και γινόμαστε φίλοι. Αλλά αυτή η κυρία...», είπε και συμπλήρωσε: «Είχε πει ότι θα ερχόταν στις 3 μ.μ. και άργησε. Της είπα "Πρέπει να ζητήσεις συγνώμη που ήρθες τέτοια ώρα". Αλλά αυτή δεν άνοιξε το στόμα της». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο φωτογράφος της τραγουδίστριας παραλίγο να τον χτυπήσει. «Είχα φέρει έναν φωτογράφο, και αυτή είχε τον δικό της φωτογράφο και τον σωματοφύλακά της. Όταν ο φωτογράφος μου άρχισε να τραβάει, είπε "Όχι! Σταμάτα! Εγώ λέω ποιος θα βγάλει ή όχι φωτογραφίες, όχι εσύ!"». Της απάντησα ότι, αφού σχεδόν χτύπησε τον φωτογράφο μου, και είναι και αγενής, δεν της δίνω το προνόμιο να την ξεναγήσω.


Παρόλα αυτά, ο εκπρόσωπος Τύπου της superstar είπε στο E! News ότι η ιστορία είναι ένα μεγάλο ψέμα. «Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Η τελευταία φορά που βρέθηκε στην Αίγυπτο ήταν το 2009, όταν ήταν σε περιοδεία. Δεν έγινε τίποτα τέτοιο, είναι όλα ψέματα», είπε.







Το like για το άρθρο μας

Το like για το blog μας