Banner animations



Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Σκότωσε και άνοιξε το στομάχι του σκύλου του ψάχνοντας το δάχτυλο του γιου του

Ένας πατέρας στη Φλόριντα των Η.Π.Α. σκότωσε το σκύλο του και άνοιξε το στομάχι του, για να βρει το μικρό δάχτυλο του γιου του, μόλις ο σκύλος του το έφαγε.

Ο σκύλος έφαγε το δάχτυλο του παιδιού όταν αυτό επιχείρησε να το ταΐσει, ενώ το σκυλί βρισκόταν μέσα στο κλουβί του, στην αυλή του σπιτιού του.

Ο σκύλος άφησε το χέρι του παιδιού, μετά από επέμβαση του 13χρονου αδελφού του, ο οποίος το χτύπησε στο κεφάλι με ένα ξύλο.

Ο 41χρονος πατέρας πήρε αμέσως το όπλο του και πυροβόλησε το σκύλο του, πριν ανοίξει το στομάχι του, για να βρει το δάχτυλο του γιου του.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, για επικόλληση του δαχτύλου του, η οποία ήταν ανεπιτυχής.

“Δεν υπάρχει τίποτα που δε θα έκανα για το παιδί μου” δήλωσε ο πατέρας σε αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα και συμπλήρωσε “δεν ξέρεις που θα φτάσεις για να προστατέψεις ή να σώσεις το παιδί σου.

Μπορεί να έχασε το ένα του δάχτυλο, αλλά έχει τα άλλα τέσσερα.

Δεν υπάρχει κάτι που μπορούσε να κάνει με τα πέντε δάχτυλα, που να μην μπορεί να το κάνει με τέσσερα”, πρόσθεσε ο άνδρας βουρκωμένος.






Το like για το άρθρο μας

Το like για το blog μας