Banner animations



Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Κάτι τρέχει με τους δίπλα - 1999 - Όλα τα επεισόδια

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά ξεπερνώντας τελικά τις προσδοκίες, τη σεζόν 1999 - 2000 προβλήθηκε από το μεγάλο κανάλι μια κωμωδία που έσπασε τα μηχανάκια της AGB σημειώνοντας τεράστιες τηλεθεάσεις. 

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βασίλη Νεμέα, τον Οκτώβριο του 1999 κάνει πρεμιέρα το ¨Κάτι τρέχει με τους δίπλα¨ και για έναν ολόκληρο χειμώνα παρακολουθούμε δυο, καθόλου φυσιολογικά, ζευγάρια σε τραγελαφικές καταστάσεις και ερωτικές περιπέτειες. 

Στη σειρά παρακολουθούμε δυο ζευγάρια διαφορετικού κοινωνικού επιπέδου που ζουν σε διπλανά διαμερίσματα. Με τις σχέσεις τους να περνούν κρίση καταλήγουν ασυναίσθητα να ερωτεύεται ο καθένας το/τη σύντροφο του άλλου ζευγαριού. Τα αποτελέσματα έχουν κωμικές συνέπειες. 

Το ¨Κάτι τρέχει με τους δίπλα¨ ήταν μια αισθηματική κωμωδία διαφορετική από τις άλλες. Θα τη θυμόμαστε επειδή μας γνώρισε τη Δήμητρα Ματσούκα ως λαϊκή υπερερωτική, θεωρητικά τραγουδίστρια, παντρεμένη με τον Ρένο Χαραλαμπίδη, ως ¨Θανάση Καλημέρη¨ έναν απατεώνα επιχειρηματία καταστήματος κινητής τηλεφωνίας. Ακόμα τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, που υποδύονταν έναν κατά φαντασία ζωγράφο, παντρεμένο με την Ελευθερία Βιδάκη ως σοβαρή καθηγήτρια. 

Αναμφίβολα μια από τις καλύτερες και χαρακτηριστικότερες αισθηματικές κωμικές σειρές που έχουμε δει, και ένας φόρος τιμής στα καθημερινά μπλεξίματα όλων των σύγχρονων ζευγαριών και ένα πρότυπο αντιμετώπισης των ερωτικών περιπετειών με χιούμορ, διάθεση και φαντασία... 

Σκηνοθεσία: Βασίλης Νεμέας Σενάριο: Βασίλης Νεμέας 
Πρωταγωνιστούν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Κλέων Γρηγοριάδης, Δήμητρα Ματσούκα, Ελευθερία Βιδάκη


Επεισόδια:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 01
Περίληψη: Ο Μάνος, ένας μέτριος ζωγράφος και η Ελένη, καθηγήτρια στο Πάντειο, ζευγάρι 10 χρόνια με ένα παιδί, ζουν μία ήσυχη ζωή. Μέχρι που η διπλανή μεζονέτα αγοράζεται από τον Θανάση, έναν μποέμ λαϊκό τύπο που παράγει cd μαϊμού σε παράνομο μέρος, και τη Γωγώ, την εντυπωσιακή γυναίκα του. Απ' το πρώτο κιόλας βράδυ, ο Μάνος και η Ελένη αναστατώνονται όταν από δίπλα ο Θανάσης και η Γωγώ χαίρονται τον έρωτά τους στο καινούργιο σπίτι τους, φροντίζοντας να τους ακούσει όλο το συγκρότημα...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 02
Περίληψη: Ο Θανάσης, που είναι μεγάλος γυναικάς, βλέπει στο πρόσωπο της Ελένης, το ακριβώς αντίθετο από τη Γωγώ. Δηλαδή, μία γυναίκα με προσωπικότητα και με κρυμμένο ερωτισμό. Αυτό τον κάνει να νιώσει έλξη γι' αυτή αμέσως. Πηγαίνει, λοιπόν, απρόσκλητος στο Πάντειο για να τους καλέσει το βράδυ σε δείπνο γνωριμίας... Ο Μάνος, όταν η Ελένη τού ανακοινώνει ότι είναι καλεσμένοι στους διπλανούς, απορεί. Τελικά, πηγαίνουν, για να δουν περισσότερο τι είναι αυτοί οι περίεργοι γείτονες τέλος πάντων. Στη διάρκεια του φαγητού επικρατεί μία παράξενη ερωτική ατμόσφαιρα...



ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 03
Περίληψη: Ο Μάνος, τόσα χρόνια απομονωμένος στο ατελιέ του, βλέπει τη Γωγώ σαν αντικείμενο πόθου έτσι όπως είναι εντελώς διαφορετική από τη γυναίκα του, την Ελένη. Και όταν η Γωγώ πάει στο σπίτι να αγοράσει πίνακες νοιώθει να ξυπνάει μέσα του ο κυνηγός... Της προτείνει, λοιπόν, να του ποζάρει γυμνή. Η Γωγώ αιφνιδιάζεται αλλά και κολακεύεται ταυτόχρονα γιατί στον Μάνο βλέπει έναν τρυφερό καλλιτέχνη κι έναν ευαίσθητο άνθρωπο εντελώς διαφορετικό από τον Θανάση. Του ποζάρει, τελικά ημίγυμνη, τρελαίνοντάς τον. Είναι έτοιμος να της ορμήξει, όμως, εκείνη τη στιγμή καταφθάνει η Ελένη...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 04
Περίληψη: Η Ελένη, επειδή ο Μάνος δεν έχει καθόλου ερωτική διάθεση, αποφασίζει να του εξάψει λίγο τη φαντασία. 'Ερχεται στο σπίτι φορώντας τα σέξι εσώρουχα που έχει αγοράσει, αλλά διαπιστώνει ότι ο άντρας της έχει στο ατελιέ του ημίγυμνη τη Γωγώ, αυτή που υποτίθεται ότι τον εκνεύριζε... Εκείνη τη στιγμή έρχεται και ο Θανάσης που ψάχνει τη γυναίκα του. Το τι γίνεται μετά δεν περιγράφεται.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5
Περίληψη: Η Ελένη πείθει, πολύ εύκολα, τον Μάνο να καλέσουν τον Θανάση και τη Γωγώ το βράδυ σε δείπνο, προς ανταπόδοση εκείνου που τους είχαν παραθέσει εκείνοι. Ο Θανάσης για να εντυπωσιάσει, εκτός από μια τεράστια ανθοδέσμη, φέρνει ένα πανάκριβο δαχτυλίδι για την Ελένη και ένα αυθεντικό πινέλο ζωγραφικής στον Μάνο. Το τελευταίο για άλλοθι και όχι επειδή τον συμπαθεί. Στο σπίτι της Ελένης ήδη βρίσκονται κάποιοι φίλοι που ήρθαν απρόσκλητοι, οι οποίοι γίνονται μάρτυρες της έντονης ερωτικής ατμόσφαιρας που επικρατεί.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 06
Περίληψη: Το γλέντι με την ορχήστρα που έχει φέρει ο Θανάσης στο σπίτι της Ελένης ανάβει. 'Οταν μετά από πολλές ώρες αποφασίζουν να το διαλύσουν, ο Θανάσης ενώ βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, διαπιστώνει ότι λείπει από δίπλα του η Γωγώ. Η Ελένη ταυτόχρονα διαπιστώνει ότι λείπει από δίπλα της ο Μάνος. Αρχίζουν να ψάχνουν. Ο Μάνος και η Γωγώ έχουν συναντηθεί κρυφά στο μπαλκόνι. Η Γωγώ τού λέει πόσο δυστυχισμένη είναι γιατί το μόνο που κατάφερε στη ζωή της είναι να γίνει γυναίκα του Θανάση, ενώ το όνειρό της από μικρή ήταν να γίνει γιατρός... Ο Μάνος σχεδόν δεν ακούει τίποτε. Το μόνο που θέλει είναι να της "ορμήξει". Στο κρίσιμο σημείο, όμως, η φωνή της Ελένης που τον ψάχνει, αλλάζει τα σχέδιά του.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 07
Περίληψη: Στον παράνομο χώρο που ο Θανάσης φτιάχνει τα μαϊμού cd, χτυπάει κόκκινος συναγερμός, όταν από πάνω στο μαγαζί της κινητής τηλεφωνίας, εμφανίζονται άντρες της ΣΔΟΕ για έλεγχο. Ο Θανάσης τρέχει να προλάβει το κακό. 'Ομως το καινούργιο του αυτοκίνητο στο πάρκινγκ είναι κλεισμένο από το σαραβαλάκι της Ελένης. Πάνω στη φούρια του να φύγει προσβάλει την Ελένη για το αυτοκίνητό της. Η Ελένη, εκνευρισμένη, αλλά με μεγάλη περιέργεια, ακολουθεί τον Θανάση, για να δει επιτέλους ποιες είναι αυτές οι φοβερές επιχειρήσεις του που του αποφέρουν τόσα πολλά λεφτά.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 08
Περίληψη: Η ώρα των αποκαλύψεων για την Ελένη φτάνει. Με μεγάλη έκπληξη βλέπει το μαγαζί κινητής τηλεφωνίας του Θανάση και τους μαύρους πλασιέ να μπαινοβγαίνουν φορτωμένοι με μαϊμού cd. Ο Θανάσης δέχεται πλήγμα στον εγωισμό του όταν του επιστρέφει το δαχτυλίδι που της χάρισε. Γρήγορα, όμως, περνά στην αντεπίθεση κάνοντας "ερωτική έφοδο" στην Ελένη, σίγουρος για την επιτυχία του. Η αντίδραση, όμως, της καθηγήτριας είναι απρόβλεπτη. Και η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο απρόβλεπτη όταν καταφθάνει η Γωγώ, που είναι εκνευρισμένη με τον Μάνο, γιατί τον έπιασε να φιλιέται με μια φίλη του στο σπίτι.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 09
Περίληψη: Το ερωτικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ζευγαριών εντείνεται. Ο Μάνος κλείνει ραντεβού στη Γωγώ να συναντηθούν στον κήπο και ο Θανάσης λέει στην Ελένη ότι θα την περιμένει έξω από την πόρτα. Πολλά εμπόδια, όμως, που παρεμβάλλονται εμποδίζουν τη συνάντησή τους.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10
Περίληψη: Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν τα δύο ζευγάρια για τα μυστικά ραντεβού τους, το πάθος που νιώθουν ο ένας για τον άλλον τους οδηγεί να συναντιούνται. 'Εστω κι αν κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να αποκαλυφθούν.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11
Περίληψη: Ο Θανάσης πηγαίνει στο Πάντειο να βρει την Ελένη και εκεί δέρνεται με τον Στέλιο που, μεθυσμένος, τής κάνει ερωτική εξομολόγηση για πολλοστή φορά. Την ίδια στιγμή ο Μάνος έχει πάει στο σπίτι της Γωγώς και την πείθει, αφού του έχει διαβάσει την αρχή του μυθιστορήματος που γράφει, να του χορέψει τραγουδώντας καραόκε. Ο Θανάσης επιστρέφει σπίτι και ο Μάνος μόλις που προφταίνει να πηδήξει απ' το μπαλκόνι. Πέφτει πάνω στην Ελένη που έχει επιστρέψει κι αυτή στο σπίτι, αλλά αφηρημένος κρατάει στα χέρια του το τετράδιο του μυθιστορήματος της Γωγώς...
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12
Περιγραφή: Το φλερτ Θανάση-Ελένης και Μάνου-Γωγώς συνεχίζεται αμείωτο. Ο Θανάσης πείθει την Ελένη μετά από μια "ερωτική συνομιλία" μέσω τηλεφώνου να βρεθούνε στο μαγαζί του, ενώ ο Μάνος προσπαθεί να κάμψει τις ενστάσεις της Γωγώς για την ερωτική τους συνεύρεση. 'Οταν η Ελένη πάει καθυστερημένη στο μαγαζί του Θανάση, τον βρίσκει να ξεσαλώνει με δύο Ρωσίδες και φεύγει εκνευρισμένη.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13
Περίληψη: Η Ελένη, έχοντας αγοράσει καραόκε, επιστρέφει σπίτι όπου παραλίγο να πιάσει στα πράσα τον Μάνο με τη Γωγώ. Ταυτόχρονα ο Θανάσης γυρνάει σπίτι με ένα τσούρμο υπηρέτες για να τους περιποιηθούν, αλλά η Γωγώ, που έχει προφτάσει να επιστρέψει, δεν εντυπωσιάζεται καθόλου. Η Ελένη, αφού αποτυγχάνει η προσπάθειά της να εντυπωσιάσει τον Μάνο ερωτικά με το καραόκε, του λέει να χωρίσουν. Το ίδιο βράδυ (της Πρωτοχρονιάς) και ενώ ο Θανάσης είναι στον κόσμο του και χαρτοπαίζει με κάτι χαρτόμουτρα αρχίζει ένα τρομερό πέρα δώθε του Μάνου, της Γωγώς και της Ελένης και το αμοιβαίο φλερτ μεταξύ όλων φτάνει στο αποκορύφωμα.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14
Περίληψη: Η Ελένη για να πικάρει τον Μάνο παίζει χαρτιά με τον Θανάση και τους υπόλοιπους καλεσμένους και κερδίζει εκατομμύρια. Ταυτόχρονα, η Γωγώ και ο Μάνος συζητάνε τη φυγή τους. Στο τέλος της βραδιάς, η Ελένη "επιτίθεται" ερωτικά στον Μάνο που, όμως, δεν ανταποκρίνεται. Το ίδιο κάνει και η Γωγώ όταν της την πέφτει ο Θανάσης ,. Μετά από λίγο οι δυο τους (Μάνος και Γωγώ) συναντώνται στον κήπο αποφασισμένοι να φύγουν και να περάσουν τη νύχτα μαζί σε ένα ξενοδοχείο.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15
Περίληψη: Η Γωγώ έτοιμη να παραδοθεί στον Μάνο δέχεται να τον ακολουθήσει στο ξενοδοχείο. Εκεί, όμως, διαπιστώνουν ότι δεν είναι έτοιμοι ακόμα για να κάνουν έρωτα. Αποφασίζουν να περάσουν τη νύχτα μένοντας μόνοι στη μεγάλη σάλα του ξενοδοχείου. Στα σπίτια, ο Θανάσης και η Ελένη αγωνιούν για την εξαφάνισή τους.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16
Περίληψη: Η Ελένη κρυφακούει τον Μάνο και τη Γωγώ που, όμως, έχουν καταλάβει κι έτσι λένε φωναχτά ότι η σχέση τους είναι πλατωνική για να την κοροϊδέψουν. Η Ελένη πηγαίνει στο μαγαζί του Θανάση, του λέει τι άκουσε και ταυτόχρονα τον προκαλεί ερωτικά, απροκάλυπτα πια. Ο Μάνος και η Γωγώ απολαμβάνουν τον έρωτά τους στο σπίτι της Ελένης όταν μπαίνει ο Στέλιος που τους πιάνει στα πράσα, τους δένει και φωνάζει τα κανάλια.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Περίληψη: Τα τηλεοπτικά συνεργεία μπαινοβγαίνουν στα δύο σπίτια ψάχνοντας για τους πρωταγωνιστές των οργίων που κατήγγειλε ο Στέλιος. Ο Μάνος και η Γωγώ κρύβονται από ντουλάπα σε μπαλκόνι κι από μπαλκόνι σε μπάνιο, ενώ η Ελένη κι ο Θανάσης είναι έξαλλοι με την εισβολή και προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται. Πάνω στην ώρα έρχεται και η Νατάσσα Θεοδωρίδου που δέχεται κι αυτή "επίθεση" από τα συνεργεία. Το βράδυ, στο πάρτι για τα γενέθλια της Γωγώς, τα τραγούδια της Νατάσσας δεν καταφέρνουν να φτιάξουν την κακή διάθεση των δύο ζευγαριών. Η αλήθεια για τα αισθήματά τους όπου να 'ναι θα αποκαλυφθεί.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18
Περίληψη: Η Ελένη επισκέπτεται τον Θανάση, προκλητικά ντυμένη, που ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά του και τον πείθει να περάσει μια μέρα μαζί του, για να γνωρίσει τον τρόπο ζωής του, πριν καταλήξουν στο κρεβάτι. Η Γωγώ, από την άλλη, βλέπει ένα έντονο ερωτικό όνειρο και αποφασίζει με τον Μάνο που έχει φτάσει ακούγοντας τις φωνές της -από το όνειρο- ότι ήρθε η ώρα να πάνε μαζί σε ένα ξενοδοχείο να περάσουν τη νύχτα. Κατά τύχη τα δύο παράνομα ζευγάρια πάνε στο ίδιο ξενοδοχείο και αρχίζει η "ερωτική διαδικασία". Η ιδέα, όμως, του Μάνου να πάρει μαζί του το καραόκε για να του τραγουδήσει η Γωγώ θα αποβεί μοιραία.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19
Περίληψη: Η Γωγώ τραγουδάει με το καραόκε κι έτσι η Ελένη με τον Θανάση, που είναι στο διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου, τους ακούνε και καταλαβαίνουν τι γίνεται. 'Ετσι η ερωτική έξοδος τελειώνει άδοξα και για τα δύο παράνομα ζευγάρια. Ακολουθούν έντονοι καυγάδες στα δύο σπίτια. Αρχικά, η Ελένη και ο Θανάσης κατηγορούν αντιστοίχως τον Μάνο και τη Γωγώ και τους ζητάνε να φύγουν από το "σπίτι τους". Πρώτος ο Μάνος και μετά η Γωγώ αντιδρούν και διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Ο Μάνος μεθάει και αρχίζει να χορεύει και να σπάει πιάτα, ενώ και η Γωγώ προκαλεί λεκτικά τον επίσης μεθυσμένο Θανάση. Στο τέλος της ημέρας, τα δύο ζευγάρια συζητάνε εξουθενωμένα τη διαδικασία του διαζυγίου.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20
Περίληψη: Τα δύο ζευγάρια συναντούν τους δικηγόρους τους για το διαζύγιο. Τελευταία στιγμή, όμως, διστάζουν να υπογράψουν. Κατά ένα περίεργο τρόπο, όλη η διαδικασία τούς δημιουργεί ερωτική διάθεση και αποσύρονται στις κρεβατοκάμαρές τους. Αμέσως μετά από την "πράξη", όμως, επικρατεί μια αμηχανία. Η Ελένη αποφασίζει να διοργανώσει ένα πάρτι και ο Θανάσης ένα πλούσιο γεύμα. 'Ετσι ενώ ο Θανάσης και η Γωγώ τρώνε κινέζικο, ο Μάνος με την Ελένη κάνουν πάρτι. 'Ελα, όμως, που τελικά ο καθένας τους έχει το μυαλό του αλλού και σκέφτεται πως θα ξανασυναντήσει το παράνομο έτερό του ήμισυ...
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21
Περίληψη: Ο πανικός του χωρισμού έχει περάσει. Κι αυτό που αισθάνονται όλοι είναι ότι τελικά αυτό που έχει φουντώσει είναι ο παράνομος έρωτάς τους. Η έλξη μεταξύ του Θανάση και της Ελένης, όπως και μεταξύ του Μάνου και της Γωγώς, και αντίστροφα, είναι αχαλίνωτη. Το διαζύγιο, λοιπόν, δρομολογείται οριστικά.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22
Περίληψη: Ο Μάνος και η Γωγώ έχουν πάει σινεμά. Επιστρέφοντας αποφασίζουν να ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους για το διαζύγιο στην Ελένη και τον Θανάση. Μπαίνοντας, όμως, στο σπίτι, τους περιμένει μια έκπληξη. Ο Θανάσης με την Ελένη χορεύουν. 'Ετσι μετά από μια μεγάλη συζήτηση που κάνουν όλοι μαζί, αποφασίζουν να χωρίσουν. Αλλάζουν σπίτια και αρχίζουν να συμβιώνουν. Ο Θανάσης με την Ελένη και ο Μάνος με τη Γωγώ. Με τη συμβίωση, όμως, αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα προβλήματα.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23
Περίληψη: Τα προβλήματα της συμβίωσης συνεχίζονται και τα δύο ζευγάρια δεν καταφέρνουν να βρεθούν ερωτικά, κυρίως γιατί οι γυναίκες είναι προβληματισμένες. Η Ελένη με το στιλ του Θανάση και η Γωγώ δεν είναι ακόμη έτοιμη ψυχολογικά. Η Γωγώ ζητάει κάποια στιγμή από τον Μάνο να πάνε σε ένα ρεστοράν. Αυτός αναγκάζεται για να εκπληρώσει την επιθυμία της να πάει και να ζητήσει δανεικά από την Ελένη  Η Γωγώ το μαθαίνει και συγκινείται... Από την άλλη, ο Θανάσης εκνευρισμένος από την κατάσταση ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι, αλλά εκείνη τη στιγμή του την "πέφτει" η Ελένη... 'Ετσι και τα δύο ζευγάρια οδηγούνται στην εκπλήρωση του πόθου τους.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24
Περίληψη: Η μεσοτοιχία θα δημιουργήσει πρόσκαιρα προβλήματα στα δύο ζευγάρια, κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων, μιας και οι μεν ακούν τους δε ξεκάθαρα. Οι συνεχείς ερωτικές επιθέσεις και ο ασίγαστος πόθος του Μάνου αρχίζει να κουράζει τη Γωγώ. 'Ετσι αυτή φέρνει στο σπίτι ένα πιάνο με περίεργους σκοπούς... Ο Θανάσης με την Ελένη έχουν πάλι τα δικά τους προβλήματα, μιας και αυτός εκεί που την "φτιάχνει" όλο και κάτι κάνει και την "ξενερώνει". Στο τέλος, ο Θανάσης για να την εντυπωσιάσει αποφασίζει να κάνει τη μαγική κίνηση. Πάει στη σχολή και τη βρίσκει έχοντας μαζί του ένα πανάκριβο δώρο...
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25
Περίληψη: Ο Θανάσης με την Ελένη και ο Μάνος με τη Γωγώ. Η σύνθεση των ζευγαριών μπορεί να άλλαξε, όμως και πάλι κατοικούν δίπλα δίπλα. Θα πραγματοποιηθούν τα νέα όνειρα και σχέδια των ζευγαριών; 'Η θα συνεχίσουν να υπάρχουν τα προβλήματα, που τα χωρίζει τελικά μόνο μια μεσοτοιχία; 'Ετσι, το ερώτημα παραμένει: Τι θα γίνει με τους δίπλα;
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26
Περίληψη: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Οι διαπιστώσεις από την καινούργια ζωή μεταξύ Θανάση και Ελένης και Μάνου και Γωγώς δεν ανταποκρίνονται σ' αυτό που ονειρεύτηκαν. Και σαν να μην έφταναν αυτά η αστυνομία κάνει έφοδο και κλείνει το παράνομο μαγαζί του Θανάση...
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27
Περίληψη: Η κατάσταση μεταξύ των δύο ζευγαριών έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και των μεγάλων λύσεων...
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv









 









Κοινοποίηση Μοιραστείτε το στο Facebook


Το like για το άρθρο μας

Το like για το blog μας