Banner animations



Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Μάρκος Σεφερλής - Η μεγάλη του γέλιου σχολή ( 2011 )


Η μεγάλη του γέλιου σχολή

Έτος: 2011

Είδος: Επιθεώρηση

Ημερομηνία προβολής: Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Διάρκεια: 150'

Κανάλι: Star

Σκηνοθεσία: Μάρκος Σεφερλής

Σενάριο: Μάρκος Σεφερλής , Στέλιος Παπαδόπουλος

Μουσική σύνθεση: Νίκος Βεντουράτος

Ηθοποιοί: Μάρκος Σεφερλής , Γιάννης Καπετάνιος , Γιώργος Πετρόχειλος , Σάββας Τασίου , Στέλιος Κρητικός , Αρετή Ζαχαριάδου , Βασιλική Αγγελή

Σχόλια/Πλοκή: Λαϊκό χορταστικό θέαμα με καλύτερη στιγμή την έναρξη, όπου ο γνωστός κωμικός αυτοσχεδιάζει με οίστρο σε ένα διαδραστικό one-man-show με το κοινό. Ο Μάρκος Σεφερλής και ο υπόλοιπος θίασος με το μπαλέτο συμμετέχουν σε μια σειρά, άλλοτε έξυπνων και άλλοτε πληκτικών, σατιρικών σκετς, στα οποία διακωμωδείται η σύγχρονη τηλεοπτική, πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα.

Στη σχολή γέλιου παρουσιάζονται:

Ο Σάκης Ρουβάς, κορυφαίος Έλληνας showman ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Ο Τρύφων Σαμαράς, λατρεμένος hair-stylist, μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε μέσα από το «Dancing with the stars», δίνει μια αποκλειστική αλλά και πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η Πάττυ, το αγαθό και καλόκαρδο κορίτσι από την Αργεντινή, διεκδικεί το αγόρι των ονείρων της, Ματίας, από την αντίζηλό της Αντονέλλα.

Ο Χάρης, ένας αιώνιος μαθητής, παρά τις πιέσεις του πατέρα του να τελειώσει το Λύκειο, επιμένει να γίνει star, παίρνοντας μέρος σε όλες σχεδόν τις τηλεοπτικές εκπομπές. Από το «Greek Idol» στο «Master Chef», μετά στο «Big Brother», στα «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια, μέχρι και παρουσιαστής του δελτίου καιρού στο Star.

Η Τίσσα Μπουντούνα, μια καμαριέρα χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, παγιδεύει τον ισχυρό άντρα του ΔΝΤ Στρος Καν, στη σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η Παναγούλα και η Καλυψώ, δυο «οικολόγριες», προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους στην Αιδηψό, αναστατώνουν την παραλία.

Ο Γιασεμής Μαραμένος, ένας άνεργος οικοδόμος, μαζί με τη γυναίκα του Γαρυφαλλιά και τα παιδιά τους Υάκινθο, Μαργαρίτα και Τριανταφυλλιά, ξετυλίγουν μπροστά στον τηλεοπτικό φακό την «οικογενειακή ιστορία» τους.

Οι Πειρατές της Καραβιδικής, δυο άνεργοι, ο Θανάσης, πολιτικός μηχανικός και ο Μήτσος, αρχιτέκτονας, στην προσπάθειά τους να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα, για να ζήσουν την οικογένειά τους, κάνουν τους κομπάρσους σε μια διαφήμιση για καραβίδες.

Η Σεχραζάτ Καρατζά, η όμορφη Τουρκάλα ξαναζωντανεύει την πιο σημαντική από τις «Χίλιες και μία νύχτες» της, εκείνη που αποφάσισε να παρατήσει τον Εγκίν Καγιάογλου για τα μάτια του μεγάλου έρωτα της ζωής της, Ονούρ!

Trivia: Η παράσταση ανέβηκε στο Δελφινάριο το καλοκαίρι του 2011. Η πρεμιέρα έγινε στις 25 Ιουνίου 2011.

http://adf.ly/Zsm1P





Το like για το άρθρο μας

Το like για το blog μας