Banner animations



Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Το μέλλον της Βανδή μετά την «πόρτα» στον Σφακιανάκη



Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, υπέρ της Χρυσής Αυγής και της χούντας του Παπαδόπουλου, η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε την επακόλουθη διάλυση της συνεργασίας τους από το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν μαζί.

Οι δύο τραγουδιστές αναμενόταν να κάνουν πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου, σε ένα νυχτερινό σχήμα που όλοι περιμέναμε να είναι το event του φετινού χειμώνα, αλλά τα πράγματα πλέον άλλαξαν.
Το μόνο σίγουρο για την Βανδή είναι πως δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια... Ήδη σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο «Χάνω εσένα», ενώ είναι πολύ πιθανό να δώσει δυο μεγάλες συναυλίες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης και εκτός απροόπτου, θεωρείται δεδομένη η θέση της στην κριτική επιτροπή του «The voice», αλλά όπως πως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού Ok, λίγο μετά την δήλωση της αποχώρησής της η Δέσποινα δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη.

Εξάλλου, μέσα στον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει το νέο cd της με τέσσερα τραγούδια ενώ δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν στη συνέχεια θα αποχωρήσει από την δισκογραφική εταιρεία του Φοίβου καθώς την διεκδικούν σχεδόν όλες οι ελληνικές εταιρίες.

Όσο για την επιλογή της να εγκαταλείψει τον Νότη, φαίνεται να είναι σίγουρη για την απόφασή της με τους θαυμαστές της αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο να την «αγκαλιάζουν» για την πράξη της και να της εκδηλώνουν την αγάπη τους.





Το like για το άρθρο μας

Το like για το blog μας