Banner animations



Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

5 Ηθοποιοί που πέτυχαν στους ρόλους τους, παρά το "κράξιμο" που είχαν ακούσει

Μπορεί να μην βρισκόμαστε στη βιομηχανία του θεάματος, όμως συχνά κρίνουμε τις επιλογές των ηθοποιών ή των σκηνοθετών. Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό του Ben Affleck, τον οποίον έπεσαν "να φάνε" όλοι με το που ανέλαβε το ρόλο του νέου Batman. Αντίστοιχες περιπτώσεις έχουν υπάρξει στο παρελθόν, με τους ηθοποιούς να ανταποκρίνονται όχι απλά καλά, αλλα να θριαμβέυουν, κλείνοντας πολλά στόματα!

 Ο ίδιος διέπρεψε ως Joker, καθώς κατάφερε να κερδίσει και μετά θάνατον βραβείο Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου. Ωστόσο πολλοί φαν είχαν επικρίνει την τότε επιλογή του καστ.



Προσωπικά δεν έχουμε καταφέρει να τον χωνέψουμε ακόμη. Ωστόσο ο νέος Μποντ είναι άκρως επιτυχημένος. "Κοντός και ξανθός" ήταν οι αντιδράσεις όλων στο άκουσμα για το διάδοχο ενός από τους καλύτερους Μποντ που έχουν περάσει (Pierce Brosnan). Ωστόσο ο Craig κρίνεται άκρως επιτυχημένος!




H όμορφη ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στη σειρά ταινιών Hunger Games, η οποία είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη τριλογία βιβλίων. Οι φανατικοί, δεν μπορούσαν να τη φανταστούν να υποδύεται την ατρόμητη Katniss, όμως η Jennifer Lawrence κατάφερε με την ερμηνεία της να συνδέσει το όνομά της με την ηρωίδα.


Με το που ανέλαβε το ρόλο του Edward Cullen, έπεσαν όλοι πάνω του. Ο ρόλος προοριζόταν αρχικά για τον Henry Cavill, όμως ο Pattinson, ήταν αυτός που καταξιώθηκε και έκανε την ταινία παγκόσμια επιτυχία


O Tim Burton, ανέλαβε να σκηνοθετήσει τότε το Batman. Η επιλογή του Keaton ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, κρίνοντας τον ηθοποιό πολύ light για έναν τέτοιο ρόλο. Ο ίδιος πέραν της ερμηνείας του, δεν σταματούσε να απαντά στους επικριτές του λέγοντας τότε πως υπάρχουν πολύ σημαντικότερα προβλήματα από την επιλογή ενός καστ ταινίας.



Κοινοποίηση Μοιραστείτε το στο Facebook


Το like για το άρθρο μας

Το like για το blog μας